UNTRR


UNTRR - Difuzări radio 2014

Data Post şi link către fişierul audio Emisiune Script
2014-07-17 EUROPA FM Stiri 10:00 Operatorii din transport ar putea creste tarifele: Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri a anuntat ca aceasta masura se impune dupa ce autoritatile din Franta si Belgia au stabilit ca nu le vor mai permite soferilor de camioane sa doarma in cabina vehiculului.
2014-07-17 MAGIC FM Stiri 07:00 Operatorii din transport ar putea creste tarifele: Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri a anuntat ca aceasta masura se impune dupa ce autoritatile din Franta si Belgia au stabilit ca nu le vor mai permite soferilor de camioane sa doarma in cabina vehiculului.
2014-07-16 EUROPA FM Stiri 12:00 Operatorii din transport ar putea creste tarifele: Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri a anuntat ca aceasta masura se impune dupa ce autoritatile din Franta si Belgia au stabilit ca nu le vor mai permite soferilor de camioane sa doarma in cabina vehiculului.
2014-07-16 RRA Stiri 10:00 Transportatorii anunta o posibila majorare a tarifelor, datorata modalitatii greoaie de restituire a accizei suplimentare.
2014-07-16 RRA Stiri 11:00 Transportatorii anunta o posibila majorare a tarifelor, datorata modalitatii greoaie de restituire a accizei suplimentare.
2014-07-10 RRA Stiri 17:00 Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania a anuntat ca tarifele practicate de operatorii de transport vor creste cu cel putin 15%, in urma adoptarii Hotararii de Guvern prin care au fost stabilite termenele de restituire a sumelor reprezentand diferenta dintre nivelul standard al accizelor si nivelul diferentiat al accizelor pentru motorina.
2014-07-10 RADIO ZU Stiri 20:00 Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania a anuntat ca tarifele practicate de operatorii de transport vor creste cu cel putin 15%, in urma adoptarii Hotararii de Guvern prin care au fost stabilite termenele de restituire a sumelor reprezentand diferenta dintre nivelul standard al accizelor si nivelul diferentiat al accizelor pentru motorina.
2014-07-04 EUROPA FM Stiri 12:00 Vamile din Romania sunt blocate de sute de tiruri. De vina ar fi o eroare in sistemul informatic de inregistrare a marfurilor. Situatia dureaza deja de 2 zile.
2014-07-04 EUROPA FM Stiri 13:00 Vamile din Romania sunt blocate de sute de tiruri. De vina ar fi o eroare in sistemul informatic de inregistrare a marfurilor. Situatia dureaza deja de 2 zile.
2014-06-27 RRA Stiri 14:00 UNTRR cere Guvernului sa permita returnarea a 4 eurocenti din acciza suplimentara si pentru operatorii economici care se afla in executare silita, faliment sau reorganizare judiciara. Transportatorii arata ca firmele din domeniu nu vor mai putea concura in conditii egale cu ceilalti operatori si propun un mecanism de compensare a datoriilor la buget, cu sumele care urmeaza sa fie recuperate din acciza.
2014-06-10 EUROPA FM Stiri 07:00 Firmele de asigurare pregatesc lista neagra a soferilor cu probleme. Soferii care au avut mai multe accidente cu daune sau cei care si-au reparat masina in conditii dubioase vor plati prime cu mult mai mari. Mai mult, acestia ar putea fi chiar refuzati de unii dintre asiguratori atunci cand vor sa isi faca o polita tip CASCO. Transportatorii sustin de mult timp implementarea unei astfel de baze de date.
2014-06-09 EUROPA FM Stiri 16:00 Firmele de asigurare pregatesc lista neagra a soferilor cu probleme. Soferii care au avut mai multe accidente cu daune sau cei care si-au reparat masina in conditii dubioase vor plati prime cu mult mai mari. Mai mult, acestia ar putea fi chiar refuzati de unii dintre asiguratori atunci cand vor sa isi faca o polita tip CASCO. Transportatorii sustin de mult timp implementarea unei astfel de baze de date.
2014-03-31 RRA Stiri 18:00 Executivul a anuntat ca va inapoia transportatorilor 4 centi din cei 7 centi reprezentand acciza la carburant. Aceasta va fi introdusa din luna aprilie si va fi achitata trimestrial si pe baza facturii de achizitionare a carburantului, a declarat premierul Victor Ponta. Premierul a anuntat ca legea care va reglementa acest sistem va fi aprobata in aceasta saptamana de membrii Guvernului. Pretul benzinei si motorinei va creste la statii cu aproximativ 40 de bani pe litru. De asemenea pretul la gaze si tigari vor creste incepand de maine. In schimb, facturile la telefonie si energie electrica vor scadea.
2014-03-31 EUROPA FM Stiri 13:00 Executivul a anuntat ca va inapoia transportatorilor 4 centi din cei 7 centi reprezentand acciza la carburant. Aceasta va fi introdusa din luna aprilie si va fi achitata trimestrial si pe baza facturii de achizitionare a carburantului, a declarat premierul Victor Ponta. Premierul a anuntat ca legea care va reglementa acest sistem va fi aprobata in aceasta saptamana de membrii Guvernului.
2014-03-31 RRA Stiri 07:00 Executivul a anuntat ca va inapoia transportatorilor 4 centi din cei 7 centi reprezentand acciza la carburant. Aceasta va fi introdusa din luna aprilie si va fi achitata trimestrial si pe baza facturii de achizitionare a carburantului, a declarat premierul Victor Ponta. Premierul a anuntat ca legea care va reglementa acest sistem va fi aprobata in aceasta saptamana de membrii Guvernului.
2014-03-28 RRA Stiri 10:00 Firmele de transport marfa si companiile de transport persoane vor beneficia de rambursarea a 4 eurocenti din acciza de 7 eurocenti aplicata carburantilor de la 1 aprilie. Anuntul a fost facut de reprezentantii transportatorilor dupa o intrevedere cu ministrul Ioana Petrescu. Operatorii de transport vor trebui sa demonstreze ca au cumparat carburantul pe factura.
2014-03-27 RRA Stiri 16:00 Negocierile de la Guvern intre transportatori si Ministrul Finantelor au intrat in impas. Amanarea a fost solicitata de Ministru.
2014-03-27 RRA Stiri 10:00 Negocieri la Guvern intre transportatori si Ministrul Finantelor. Discutiile sunt pe marginea proiectului de ordonanta de urgenta potrivit caruia transportatorii corecti, care cumpara carburantii pe factura, vor putea sa-si recupereze o parte din acciza de 7 eurocenti.
2014-03-27 RRA Stiri 09:00 Negocieri la Guvern intre transportatori si Ministrul Finantelor. Discutiile sunt pe marginea proiectului de ordonanta de urgenta potrivit caruia transportatorii corecti, care cumpara carburantii pe factura, vor putea sa-si recupereze o parte din acciza de 7 eurocenti.
2014-03-26 EUROPA FM Stiri 16:00 Victor Ponta: Avem acciza la carburanti in buget si o aprobam. De asemenea, el a precizat ca transportatorii corecti vor fi sprijiniti.
2014-03-21 MAGIC FM Stiri 08:00 Transportatorii acuza guvernul ca va folosi banii din acciza pe carburant pentru finantarea alegerilor din 2014
2014-02-13 RRA Stiri 11:00 Punctele de trecere a frontierei dintre Bulgaria si Turcia au fost redeschise in aceasta dimineata, a informat UNTRR. Granitele erau blocate de transportatorii bulgari pentru a protesta in urma esuarii negocierilor intre Ministerul Transporturilor din Bulgaria si cel din Turcia cu privire la autorizatiile bilaterale de transport.
2014-02-05 RADIO ZU Stiri 20:00 Transportatorii refuza sa mai alimenteze masinile de la pompele romanesti. Soferii ameninta ca vor cumpara carburant dinafara tarii daca statul nu renunta la majorarea accizei la motorina. Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania sustine ca aplicarea masurii va genera mai multe pierderi decat incasari, pentru ca cei care realizeaza transport international vor alimenta in celelalte state.
2014-02-05 PROFM Stiri 17:00 Transportatorii refuza sa mai alimenteze masinile de la pompele romanesti. Soferii ameninta ca vor cumpara carburant dinafara tarii daca statul nu renunta la majorarea accizei la motorina. Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania sustine ca aplicarea masurii va genera mai multe pierderi decat incasari, pentru ca cei care realizeaza transport international vor alimenta in celelalte state.
2014-01-29 RRA Stiri 11:00 Viscolul si zapada au facut pagube importante in economie. In conditiile in care autoritatile au preferat sa inchida drumurile decat sa le deszapezeasca, tot ce inseamna transport de marfa si aprovizionare a paralizat. Asta inseamna pagube de milioane de euro pe zi. Aprovizionarile zilnice ale hypermarketurilor sunt ingreunate din cauza blocarii drumurilor, fiind probleme in special cu produsele proaspete, legume si fructe.
2014-01-28 EUROPA FM Stiri 17:00 Viscolul si zapada au facut pagube importante in economie. In conditiile in care autoritatile au preferat sa inchida drumurile decat sa le deszapezeasca, tot ce inseamna transport de marfa si aprovizionare a paralizat. Asta inseamna pagube de milioane de euro pe zi.




Ultima modificare a paginii: 07.08.2014

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii