UNTRR


Premiile IRU

Premiul IRU pentru manageri de top in transporturile rutiere

Această distincție internațională de prestigiu este atribuită managerilor de top în transporturile rutiere, pentru recunoașterea internațională a acelor persoane care au acționat cu succes la nivel de conducere al unei companii de transport rutier național sau internațional de mărfuri sau de persoane, inclusiv taxi, care și-au onorat profesia prin experiența lor remarcabilă și realizări manageriale specifice.

Aceste realizări manageriale specifice trebuie să includă implementarea, în cadrul unei companii de transport rutier, a unui set de valori cheie în domeniul calităților morale, standardelor de muncă, ca și al soluțiilor inovative de îmbunătățire a protecției mediului, siguranței rutiere și productivității. Suplimentar, respectivii manageri trebuie să demonstreze loialitatea față de colegii lor și asociația lor națională membră IRU, UNTRR, ca și un nivel remarcabil de cunoștințe obținute prin formare profesională corespunzătoare pentru ei și personalul lor.

Regulament de participare (conditii de eligibilitate)

 

 

Diploma de onoare IRU

În fiecare an, Diploma de Onoare IRU este acordată conducătorilor auto profesionişti angajaţi în transportul rutier naţional sau internaţional de pasageri sau mărfuri care au făcut onoare profesiei lor prin modul lor de conducere în condiţii de siguranţă, loialitatea arătată faţă de compania angajatoare şi calităţii lor morale.

Această distincţie - care este foarte apreciată nu numai de conducătorii auto, ci şi de companiile de transport, mass-media şi de autorităţi - recompensează cei mai merituoşi şoferi ale căror performanţe servesc ca exemplu pentru tinerii conducători auto îmbunătăţind în acelaşi timp siguranţa rutieră şi imaginea profesiei.

Diploma de Onoare IRU se acordă odată pe an, cu ocazia reuniunii Adunării Generale IRU, şi anume prima dată când sunt îndeplinite criteriile menţionate şi transmise la IRU, conducătorilor auto nominalizaţi de către UNTRR.

Regulament de participare(sau conditii de eligibilitate)

 

Premiile IRU - Smart Move

Premiul IRU de Excelenţă pentru Autobuze 

Premiul IRU de Excelenţă pentru Autobuze promovează proiecte inovative de înaltă calitate şi eficiente ca şi costuri ale companiilor de transport publice/private cu autobuze/autocare, care permit o mai mare utilizare a transportului regulat urban sau inter-urban cu autobuze şi autocare. Criteriile de selecţie se focalizează pe calitatea serviciului; crearea de noi linii/servicii inovative; sisteme de ticketing integrate; implementarea de scheme de calitate, siguranţa şi/sau securitate; şi programe dedicate clienţilor, inclusiv celor cu dizabilităţi şi mobilitate redusa.

Trofeul Oraşului IRU 

Trofeul Oraşului se acordă ca o recunoaştere acelor autorităţi municipale care implementează politici proactive pentru turismul durabil cu autocarul, precum strategii coerente integrând turismul de înaltă calitate cu alte interese; instrucţiuni în limbi străine pentru şoferii de autocare, ca şi facilitaţi de calitate pentru şoferi şi pasageri; canale de comunicare eficiente pentru obţinerea înţelegerii şi sprijinului rezidenţilor.

Premiul de Inovare în Turismul cu Autocarul

Premiul de Inovare în Turismul cu Autocarul se acordă ca recunoaştere oricărei companii private de transport din întreaga lume, care implementează bune practici conducând la o mai mare utilizare a turismului de grup cu autocarul. Proiectele depuse trebuie sa includă iniţiative ale companiei care îmbunătăţesc imaginea şi atractivitatea serviciilor cu autocarul; campanii de informare şi marketing de succes; scheme de servicii de calitate dedicate clienţilor; sau programe ecologice şi de siguranţă rutieră.


Firme membre UNTRR, premiate Smart Move IRU

Ultima modificare a paginii: 24.05.2016

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii