UNTRR


UNTRR - Aparitii TV 2011

Data Post şi link către fişierul video Emisiune Script
21-11-2011 PRIMA TV Stiri 18:00 Cei mai mari jucatori de pe piata carburantilor risca sa primeasca cu mega amenda de peste 560 de milioane de euro, insumand 10% din cifra de afaceri. CE a validat un prim raport al anchetei demarate in 2005 de consiliul concurentei. Companiile petroliere sunt suspectate ca ar fi avut o intelegere prin care au decis sa scoata de pe piata un sortiment ieftin de benzina.
11-11-2011 ANTENA1 Stiri 13:00 Trei morti si cinci raniti intr-un accident cu un autocar romanesc in Ungaria, vineri dimineata. Toate cele 9 persoane se aflau in autocarul care s-a ciocnit cu un camion. Pilotul Tit Aur a vorbit pe tema acestui subiect.
11-11-2011 B1TV Stiri 11:00 Trei morti si cinci raniti intr-un accident cu un autocar romanesc in Ungaria, vineri dimineata. Toate cele 9 persoane se aflau in autocarul care s-a ciocnit cu un camion.
11-11-2011 B1TV Stiri 13:00 Trei morti si cinci raniti intr-un accident cu un autocar romanesc in Ungaria, vineri dimineata. Toate cele 9 persoane se aflau in autocarul care s-a ciocnit cu un camion.
11-11-2011 B1TV Stiri 15:00 Trei morti si cinci raniti intr-un accident cu un autocar romanesc in Ungaria, vineri dimineata. Toate cele 9 persoane se aflau in autocarul care s-a ciocnit cu un camion.
11-11-2011 B1TV Stiri 15:00 Trei morti si cinci raniti intr-un accident cu un autocar romanesc in Ungaria, vineri dimineata. Toate cele 9 persoane se aflau in autocarul care s-a ciocnit cu un camion.
11-11-2011 REALITATEA TV Stiri 09:00 Trei morti si cinci raniti intr-un accident cu un autocar romanesc in Ungaria, vineri dimineata. Toate cele 9 persoane se aflau in autocarul care s-a ciocnit cu un camion.
11-11-2011 REALITATEA TV Stiri 10:00 Trei morti si cinci raniti intr-un accident cu un autocar romanesc in Ungaria, vineri dimineata. Toate cele 9 persoane se aflau in autocarul care s-a ciocnit cu un camion.
01-11-2011 REALITATEA TV Stiri 10:00 Tragedia rutiera din Ungaria in care au murit 14 persoane este rezultatul unor grave incalcari ale legii. Anchetatorii maghiari au descoperit ca microbuzul care transporta pasageri fusese modificat fara autorizatie. Soferul TIR-ului a fost retinut pentru 72 de ore.
01-11-2011 REALITATEA TV Stiri 10:00 De astazi, vehiculele care circula pe drumurile acoperite cu zapada trebuie sa fie echipate cu anvelope de iarna. Desi nu a nins inca, iesenii se grabesc sa intre in legalitate. Cei care nu respecta legea risca amenzi cuprinse intre 2500 si 4000 de lei. Daca fapta constatat are ca efect si blocarea unui segment de drum, sanctiunea este cuprinsa intre 5000 si 8000 de lei, plus costurile aferente interventiei de degajare a zonei afectate. In trafic vor fi prezente echipaje mixte ale Politiei Rutiere si ale inspectorilor ARR si RAR.
31-10-2011 ANTENA3 Stiri 08:00 Accident rutier grav in Ungaria. 14 romani care veneau de la munca din Spania au murit. Printre victime sunt si copii. Un tir care venea din Romania a izbit in plin un microbuz cu romani care veneau din Spania. Se pare ca soferul tirului a adormit la volan pentru ca, la locul accidentului, nu sunt urme de franare. 14 romani din microbuz au murit, intre care trei copii cu varste intre 7 si 14 ani. Una este in stare foarte grava. Romanii veneau de la munca din Spania si trebuiau sa ajunga undeva in sudul Romaniei. Microbuzul, cu 15 pasageri, era inmatriculat in Spania si venea din Valencia. Accidentul a avut loc pe autostrada M43, intre Mako si Budapesta, la doar 8 km. de granita cu Romania, de vama Cenad, duminica noaptea spre luni, imediat dupa miezul noptii. Familiile celor decedati vor fi despagubite de asigurarea pe care TIR-ul o are.
31-10-2011 B1TV Stiri 09:00 Accident rutier grav in Ungaria. 14 romani care veneau de la munca din Spania au murit. Printre victime sunt si copii. Un tir care venea din Romania a izbit in plin un microbuz cu romani care veneau din Spania. Se pare ca soferul tirului a adormit la volan pentru ca, la locul accidentului, nu sunt urme de franare. 14 romani din microbuz au murit, intre care trei copii cu varste intre 7 si 14 ani. Una este in stare foarte grava. Romanii veneau de la munca din Spania si trebuiau sa ajunga undeva in sudul Romaniei. Microbuzul, cu 15 pasageri, era inmatriculat in Spania si venea din Valencia. Accidentul a avut loc pe autostrada M43, intre Mako si Budapesta, la doar 8 km. de granita cu Romania, de vama Cenad, duminica noaptea spre luni, imediat dupa miezul noptii. Ioan Lixandru, presedintele UNTRR, vorbeste despre acest subiect delicat, precizand ca numai specialistii pot stabili exact cauzele accidentului.
31-10-2011 B1TV Stiri 12:00 Accident rutier grav in Ungaria. 14 romani care veneau de la munca din Spania au murit. Printre victime sunt si copii. Un tir care venea din Romania a izbit in plin un microbuz cu romani care veneau din Spania. Se pare ca soferul tirului a adormit la volan pentru ca, la locul accidentului, nu sunt urme de franare. 14 romani din microbuz au murit, intre care trei copii cu varste intre 7 si 14 ani. Una este in stare foarte grava. Romanii veneau de la munca din Spania si trebuiau sa ajunga undeva in sudul Romaniei. Microbuzul, cu 15 pasageri, era inmatriculat in Spania si venea din Valencia. Accidentul a avut loc pe autostrada M43, intre Mako si Budapesta, la doar 8 km. de granita cu Romania, de vama Cenad, duminica noaptea spre luni, imediat dupa miezul noptii. Ioan Lixandru, presedintele UNTRR, vorbeste despre acest subiect delicat, precizand ca numai specialistii pot stabili exact cauzele accidentului.
31-10-2011 REALITATEA TV Stiri 08:00 Accident rutier grav in Ungaria. 14 romani care veneau de la munca din Spania au murit. Printre victime sunt si copii. Un tir care venea din Romania a izbit in plin un microbuz cu romani care veneau din Spania. Se pare ca soferul tirului a adormit la volan pentru ca, la locul accidentului, nu sunt urme de franare. 14 romani din microbuz au murit, intre care trei copii cu varste intre 7 si 14 ani. Una este in stare foarte grava. Romanii veneau de la munca din Spania si trebuiau sa ajunga undeva in sudul Romaniei. Microbuzul, cu 15 pasageri, era inmatriculat in Spania si venea din Valencia. Accidentul a avut loc pe autostrada M43, intre Mako si Budapesta, la doar 8 km. de granita cu Romania, de vama Cenad, duminica noaptea spre luni, imediat dupa miezul noptii. Familiile celor decedati vor fi despagubite de asigurarea pe care TIR-ul o are.
31-10-2011 REALITATEA TV Stiri 15:00 Accident rutier grav in Ungaria. 14 romani care veneau de la munca din Spania au murit. Printre victime sunt si copii. Un tir care venea din Romania a izbit in plin un microbuz cu romani care veneau din Spania. Se pare ca soferul tirului a adormit la volan pentru ca, la locul accidentului, nu sunt urme de franare. 14 romani din microbuz au murit, intre care trei copii cu varste intre 7 si 14 ani. Una este in stare foarte grava. Romanii veneau de la munca din Spania si trebuiau sa ajunga undeva in sudul Romaniei. Microbuzul, cu 15 pasageri, era inmatriculat in Spania si venea din Valencia. Accidentul a avut loc pe autostrada M43, intre Mako si Budapesta, la doar 8 km. de granita cu Romania, de vama Cenad, duminica noaptea spre luni, imediat dupa miezul noptii. Familiile celor decedati vor fi despagubite de asigurarea pe care TIR-ul o are.
21-10-2011 PRIMA TV Stiri 18:00 Multe voci spun ca moartea lui Gaddafi ar putea provoca o scadere drastica a pretului la titei. Deja cotatia petrolului a scazut mult pe fondul problemelor de pe piata internationala. Singurii care-au ignorat asta au fost furnizorii de carburanti din Romania, care au scumpit benzina si motorina. Operatorii din transporturi sunt revoltati si se gandesc tot mai mult la proteste.
20-10-2011 MONEY CHANNEL Stiri 10:00 Uniunea Transportatorilor Rutieri din Romania cere Guvernului sa intervina pe piata carburantilor si ameninta cu proteste similare celor din Grecia. Transportatorii spun ca Executivul este vinivat pentru scumpirea combustibililor, intrucat doar mimeaza supararea pe distribuitorii de carburanti in loc sa impuna un moratoriu pentru stoparea cresterii preturilor.
20-10-2011 MONEY CHANNEL Stiri 10:00 Uniunea Transportatorilor Rutieri din Romania cere Guvernului sa intervina pe piata carburantilor si ameninta cu proteste similare celor din Grecia. Transportatorii spun ca Executivul este vinivat pentru scumpirea combustibililor, intrucat doar mimeaza supararea pe distribuitorii de carburanti in loc sa impuna un moratoriu pentru stoparea cresterii preturilor.
20-10-2011 MONEY CHANNEL Stiri 09:00 Uniunea Transportatorilor Rutieri din Romania cere Guvernului sa intervina pe piata carburantilor si ameninta cu proteste similare celor din Grecia. Transportatorii spun ca Executivul este vinivat pentru scumpirea combustibililor, intrucat doar mimeaza supararea pe distribuitorii de carburanti in loc sa impuna un moratoriu pentru stoparea cresterii preturilor.
20-10-2011 MONEY CHANNEL Stiri 08:00 Uniunea Transportatorilor Rutieri din Romania cere Guvernului sa intervina pe piata carburantilor si ameninta cu proteste similare celor din Grecia. Transportatorii spun ca Executivul este vinivat pentru scumpirea combustibililor, intrucat doar mimeaza supararea pe distribuitorii de carburanti in loc sa impuna un moratoriu pentru stoparea cresterii preturilor.
19-10-2011 ANTENA1 Stiri 19:00 Romanii isi echipeaza deja masinile pentru iarna. Pentru schimbarea anvelopelor service-urile cer intre 50 si 150 de lei, in functie de gabaritul masinii. In Bucuresti, anvelopele pot fi schimbate si noaptea.
19-10-2011 TVR1 Stiri 20:00 OMV Petrom a majorat pretul benzinei cu 6 bani/l, iar cel al motorinei cu 12 bani/l. Motorina a ajuns astfel mai scumpa decat benzina. dupa noua majorare, vorbim despre benzina 95 care a ajuns sa coste 5,55 lei/l, iar cea mai ieftina motorina 5,57 lei. Transportatorii rutieri ameninta cu o greva generala din cauza cresterii preturilor carburantilor si acuza Guvernul de cresterea pretului la carburanti
23-09-2011 PRO TV Stiri 07:00 Nici nu s-a incheiat "razboiul lalelelor" dintre Romania si Olanda si presedintele Traian Basescu il anunta pe cel al "lactatelor". Dupa ce a calificat drept "o exagerare" legatura dintre oprirea in vama a transporturilor de flori din Olanda si opozitia acesteia fata de aderarea Romaniei la Schengen, seful statului a anuntat ca pe lista in "batalia" cu evaziunea urmeaza lactatele. "Pot sa va spun ca se vor lua masuri foarte dure de control al lactatelor, care nu vin numai din Olanda, vin si din Polonia, si din Ungaria si de peste tot."
23-09-2011 PRO TV Stiri 09:00 Nici nu s-a incheiat "razboiul lalelelor" dintre Romania si Olanda si presedintele Traian Basescu il anunta pe cel al "lactatelor". Dupa ce a calificat drept "o exagerare" legatura dintre oprirea in vama a transporturilor de flori din Olanda si opozitia acesteia fata de aderarea Romaniei la Schengen, seful statului a anuntat ca pe lista in "batalia" cu evaziunea urmeaza lactatele. "Pot sa va spun ca se vor lua masuri foarte dure de control al lactatelor, care nu vin numai din Olanda, vin si din Polonia, si din Ungaria si de peste tot."
22-09-2011 PRO TV Stiri 19:00 Nici nu s-a incheiat "razboiul lalelelor" dintre Romania si Olanda si presedintele Traian Basescu il anunta pe cel al "lactatelor". Dupa ce a calificat drept "o exagerare" legatura dintre oprirea in vama a transporturilor de flori din Olanda si opozitia acesteia fata de aderarea Romaniei la Schengen, seful statului a anuntat ca pe lista in "batalia" cu evaziunea urmeaza lactatele.
22-09-2011 PRO TV Stiri 22:30 Nici nu s-a incheiat "razboiul lalelelor" dintre Romania si Olanda si presedintele Traian Basescu il anunta pe cel al "lactatelor". Dupa ce a calificat drept "o exagerare" legatura dintre oprirea in vama a transporturilor de flori din Olanda si opozitia acesteia fata de aderarea Romaniei la Schengen, seful statului a anuntat ca pe lista in "batalia" cu evaziunea urmeaza lactatele.
24-07-2011 PRO TV Stiri 19:00 Firmele romanesti de transport au inceput sa scoata profituri foarte frumoase facand curse in tarile Uniunii Europene. Desi multe din ele au dat faliment anul trecut din cauza crizei, cele care au supravietuit se vad acum intr-o situatie mult mai bune, permitandu-si sa incheie din nou contracte de leasing pentru cumpararea de camioane noi.
06-07-2011 REALITATEA TV Stiri 09:00 Ioan Alexandru, vice-presedinte al Uniunii Nationale a Transportatorilor, a fost invitat in studioul Realitatea TV si a comentat alaturi de moderator si alti invitati stirile legate de modificarea de catre Fitch a ratingului de tara si cele despre modificarea taxei auto.
23-06-2011 REALITATEA TV Stiri 08:00 Un autocar s-a ciocnit cu un TIR, pe DN1, in apropiere de Sibiu. 20 de raniti si un mort se pare ca ar fi ramas in urma accidentului. Mentionare UNTRR
21-06-2011 REALITATEA TV Stiri 09:00 Accident grav in Ungaria. Un autocar ce transporta romani din Italia catre Romania a fost implicat intr-un accident. Se pare ca soferul a adormit la volan. Accidentul s-a soldat cu cinci morti, intre care patru romani. Mentionare Uniunea Transportatorilor.
01-05-2011 REALITATEA TV Stiri 14:00 Rovinietele pot fi cumparate acum si online, anunta Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania. Astfel, documentul necesar pentru circulatia pe drumurile nationale si europene poate fi cumparate prin intermediul portalurilor e-rovinieta.ro sau rovinieta2011.ro. Potrivit Uniunii Transportatorilor, care a lansat cele doua portaluri, rovinietele pot fi comandate cu 30 de zile inainte de data de inceput a valabilitatii acestora.
01-05-2011 REALITATEA TV Stiri 09:00 Rovinietele pot fi cumparate acum si online, anunta Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania. Astfel, documentul necesar pentru circulatia pe drumurile nationale si europene poate fi cumparate prin intermediul portalurilor e-rovinieta.ro sau rovinieta2011.ro. Potrivit Uniunii Transportatorilor, care a lansat cele doua portaluri, rovinietele pot fi comandate cu 30 de zile inainte de data de inceput a valabilitatii acestora.
01-05-2011 REALITATEA TV Stiri 08:00 Rovinietele pot fi cumparate acum si online, anunta Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania. Astfel, documentul necesar pentru circulatia pe drumurile nationale si europene poate fi cumparate prin intermediul portalurilor e-rovinieta.ro sau rovinieta2011.ro. Potrivit Uniunii Transportatorilor, care a lansat cele doua portaluri, rovinietele pot fi comandate cu 30 de zile inainte de data de inceput a valabilitatii acestora.
01-05-2011 REALITATEA TV Stiri 07:00 Rovinietele pot fi cumparate acum si online, anunta Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania. Astfel, documentul necesar pentru circulatia pe drumurile nationale si europene poate fi cumparate prin intermediul portalurilor e-rovinieta.ro sau rovinieta2011.ro. Potrivit Uniunii Transportatorilor, care a lansat cele doua portaluri, rovinietele pot fi comandate cu 30 de zile inainte de data de inceput a valabilitatii acestora.
15-04-2011 B1TV Stiri 08:00 "Premierul stia ca poate bloca scumpirea benzinei inca de acum trei luni! Consiliul Concurentei l-a sfatuit, insa, sa nu o faca. Dar tot premierul si presedintele Consiliului Concurentei au declarat ca iau in calcul aceasta varianta, pentru a-i ajuta pe romani. Fara sa spuna ca avizul Consiliului este deja negativ! In razboi intervin si benzinarii care spun ca blocarea temporara a preturilor nu ar duce decat la scumpiri. Premierul stia de legea care-i permite inghetarea pretului benzinei inca din ianuarie. A fost sfatuit, insa, de Consiliul Concurentei sa nu o faca. Inghetarea preturilor carburantilor ar putea avea si un efect de bumerang: punerea pe fuga a investitorilor. PETROM, UNTRR"
15-04-2011 B1TV Stiri 07:00 "Premierul stia ca poate bloca scumpirea benzinei inca de acum trei luni! Consiliul Concurentei l-a sfatuit, insa, sa nu o faca. Dar tot premierul si presedintele Consiliului Concurentei au declarat ca iau in calcul aceasta varianta, pentru a-i ajuta pe romani. Fara sa spuna ca avizul Consiliului este deja negativ! In razboi intervin si benzinarii care spun ca blocarea temporara a preturilor nu ar duce decat la scumpiri. Premierul stia de legea care-i permite inghetarea pretului benzinei inca din ianuarie. A fost sfatuit, insa, de Consiliul Concurentei sa nu o faca. Inghetarea preturilor carburantilor ar putea avea si un efect de bumerang: punerea pe fuga a investitorilor. PETROM, UNTRR"
13-04-2011 TVR2 Stiri 22:00 Peste 200 de kilometri de autostrada se vor construi de la Nadlac la Sibiu in urmatorii ani. Firmele, romanesti si straine, au mai lucrat cateva proiecte in tara noastra, dar n-au reusit sa respecte termenele de executie.
10-03-2011 REALITATEA TV Ştiri 09:00 Solutia pentru cei care vor sa faca economie la carburanti este sa conduca o masina care consuma putin. Cea mai economica masina, in momentul de fata, este modelul Smart. Tot din clasa mini va puteti cumpara un Reanult Twingo, care are un consum de putin peste 5l/100km. Volkswagen Polo consuma si el 5,3l/100km. In ceea ce priveste clasa medie, Ford Focus este una din masinile indicate. Pentru a consuma mai putin benzina, anvelopele trebuie folosite corect. Verificati constant presiunea din pneuri, iar vara nu circulati cu anvelope de iarna pentru ca, si in aceasta situatie, consumul de carburant creste.
10-03-2011 REALITATEA TV Ştiri 09:00 In Romania, benzina s-a apropiat de pragul psihologic de sase lei pe litru. Guvernul spune ca scumpirile sunt nejustificate, dar nu poate face nimic pentru a le stopa. Ieftinirea poate reveni doar de pe plan extern, spune Mugur Isarescu. "Exista problema unei reveniri a pretului la titeiul brut, undeva la 3 la suta pe dolar pe baril, speram ca o corectie in acest fel sa avem la pretul combustibilului intern."
09-03-2011 MONEY CHANNEL Ştiri 10:00 Premierul Emil Boc pune noua scumpire a benzinei pe seama privatizarii defectuoase a Petrom. Seful Executivului a declarat ca majorarile succesive de preturi se datoreaza faptului ca nu mai avem control asupra rezervelor petroliere. Ion Lixandru, vicepresedintele UNTRR, spune ca nu exosta nicio legatura intre privatizarea Petrom si pretul carburantilor. In opinia sa, pretul la pompa este influientat de situatia tensionala din Africa de Nord. Din 2008 pana astazi, combustibilul s-a scumpit cu 30%. Noua acciza a adus carburantii la 6 lei pe litru.
08-03-2011 MONEY CHANNEL Ştiri 19:00 Nu exista nici o legatura intre privatizarea Petrom si pretul carburantilor, o spune vicepresedintele Uniunii Transportatorilor Rutieri din Romania, Ion Lixandru. In opinia sa pretul la pompa este influentat de situatia tensionata din Africa de Nord.
04-03-2011 REALITATEA TV Ştiri 00:00 Un plin de benzina este mai scump cu 40 de lei fata de anul trecut. Transportatorii spun ca scumpirea benzinei incurajeaza piata neagra.
03-03-2011 PRO TV Ştiri 09:00 Pretul carburantilor a fost majorat din nou de companiile petroliere. Masura a fost luata ca urmare a eliminarii din Codul Fiscal a unei facilitati pentru promovarea vanzarii bio-carburantilor. Pana acum, produsele cu continut de bio-masa beneficiau de o acciza redusa.
03-03-2011 PRO TV Ştiri 07:00 Pretul carburantilor a fost majorat din nou de companiile petroliere. Masura a fost luata ca urmare a eliminarii din Codul Fiscal a unei facilitati pentru promovarea vanzarii bio-carburantilor. Pana acum, produsele cu continut de bio-masa beneficiau de o acciza redusa.
26-02-2011 PRO TV Ştiri 07:00 Daca pretul barilului de petrol continua sa creasca, pretul carburantilor ar exploda. Litrul de benzina ar fi cu 30% mai scump in cazul in care barilul de petrol ar ajunge la valoarea de 150 dolari, crede Constantin Tampiza, consilierul presedintelui companiei Lukoil. In acest moment, barilul costa intre 100 si 120 de dolari, insa sunt estimari ca ar putea ajunge la 220 de dolari din cauza tensiunilor din Libia.
25-02-2011 PRO TV Ştiri 19:00 Companiile petroliere anunta noi majorari de preturi la pompe din cauza majorarii cotatiilor internationale ale petrolului.
10-02-2011 MONEY CHANNEL Ştiri 10:00 Spaga pentru oprirea scanerului la punctele de frontiera junge la 50 mii de euro, iar un tir cu tigarete de contrabanda aduce un profit de 1 milion de euro, estimeaza reprezentantii producatorilor de tigarele. De cealalta parte, transportatorii spun ca actiunile in forta de arestare a politistilor de frontiera sunt doar o strategie de imagine care face mai mult rau decat bine.
06-02-2011 PRIMA TV Ştiri 18:00 UE vrea sa reglementeze transportul cu autocarul. Pasagerii afectati de evenimentele rutiere ar putea primi de la transportatorii vinovati despagubiri de pana la 220.000 euro de persoana, in caz de accident sau deces. Pentru bagajele pierdute, suma ar putea fi de 1200 de euro.
06-02-2011 PRIMA TV Ştiri 18:00 UE vrea sa reglementeze transportul cu autocarul. Pasagerii afectati de evenimentele rutiere ar putea primi de la transportatorii vinovati despagubiri de pana la 220.000 euro de persoana, in caz de accident sau deces. Pentru bagajele pierdute, suma ar putea fi de 1200 de euro.
04-02-2011 MONEY CHANNEL Ştiri 19:00 Comisia Europeana a declansat procedura de infringement pentru Romania, a anuntat UNTRR. Uniunea este cea care a sesizat Bruxelles-ul, caruia i-a transmis ca executivul de la Bucuresti incalca legislatia europeana in materie de accize. Conform sursei citate, guvernul roman a limitat autorizarea antrepozitarii fiscale la antrepozitarii din domeniul produselor energetice. Potrivit transportatorilor romani, aceasta hotarare contravine directivei europene privind regimul general al accizelor.
04-02-2011 MONEY CHANNEL Ştiri 17:00 Comisia Europeana a declansat procedura de infringement pentru Romania, a anuntat UNTRR. Uniunea este cea care a sesizat Bruxelles-ul. caruia i-a transmis ca executivul de la Bucuresti incalca legislatia europeana in materie de accize. Conform sursei citate, guvernul roman a limitat autorizarea antrepozitarii fiscale la antrepozitarii din domeniul produselor energetice. Potrivit transportatorilor romani, aceasta hotarare contravine directivei europene privind regimul general al accizelor.
27-01-2011 ANTENA 3 Ştiri 08:00 Pretul carburantilor la pompa a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fara a fi determinat de evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, castigurile nefiind reflectate corespunzator, potrivit unui raport intocmit pentru Guvern. Aceasta este concluzia raportului intocmit in cazul producatorilor si distribuitorilor de benzina si motorina, document aflat pe masa premierului. Transportatorii cred ca Executivul trebuie sa ia masuri pentru a corecta neregulile de pe piata carburantilor.
26-01-2011 ANTENA 3 Ştiri 16:00 Pretul carburantilor la pompa a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fara a fi determinat de evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, castigurile nefiind reflectate corespunzator, potrivit unui raport intocmit pentru Guvern. Aceasta este concluzia raportului intocmit in cazul producatorilor si distribuitorilor de benzina si motorina, document aflat pe masa premierului.
21-01-2011 TVR 1 Ştiri 07:00 Pretul mare al barilului de petrol ingrijoreaza chiar si tarile dezvoltate. Si exportatorii de petrol se tem ca vor pierde bani pentru ca cererea va fi mai mica. In Romania, desi exista rezerve de petrol, platim acelasi pret la pompa ca si in tarile care importa toata cantitatea necesara. O explicatie ar fi costurile cu forta de munca sau infrastructura rutiera slaba, crede Constantin Tampiza, director general Lukoil Romania. Lukoil aduce materia prima din Rusia, unul dintre cei mai mari producatori de petrol din lume. In Romania, Lukoil este pe pierdere in ultimii 10 ani, spre deosebire de Petrom sau Rompetrol, care inregistreaza profit.
21-01-2011 TVR 1 Ştiri 08:00 Pretul mare al barilului de petrol ingrijoreaza chiar si tarile dezvoltate. Si exportatorii de petrol se tem ca vor pierde bani pentru ca cererea va fi mai mica. In Romania, desi exista rezerve de petrol, platim acelasi pret la pompa ca si in tarile care importa toata cantitatea necesara. O explicatie ar fi costurile cu forta de munca sau infrastructura rutiera slaba, crede Constantin Tampiza, director general Lukoil Romania. Lukoil aduce materia prima din Rusia, unul dintre cei mai mari producatori de petrol din lume. In Romania, Lukoil este pe pierdere in ultimii 10 ani, spre deosebire de Petrom sau Rompetrol, care inregistreaza profit.
18-01-2011 ANTENA3 Ştiri 09:00 Protestul soferilor fata de pretul carburantilor a inceput cu stangul. Potrivit indemnurilor care au circulat pe internet, romanii din toata tara ar fi trebuit sa nu-si alimenteze ieri masinile de la nici o benzinarie. Unii au luat parte la boicot, iar altii nu, pentru ca nu cred in aceasta forma de protest. (UNTRR)
14-01-2011 PRO TV Ştiri 19:00 Transportatorii ameninta si spun ca vor bloca traficul comercial in toata tara, daca problemele lor nu vor fi rezolvate. Acestia cer recuperarea unui procent din acciza la carburanti, reducerea pretului rovinietei si eliminarea abuzurilor controlorilor de trafic.
12-01-2011 ANTENA1 Ştiri 07:00 Autoritatile spun ca nu pot opri scumpirile carburantilor. Premierul cere anchete peste anchete, desi rezultatul verificarilor nu poate influenta costul acestora. Tot autoritatile sunt cele care ne anunta ca scumpirile nu se opresc aici. Consiliul Concurentei spune ca nu sunt semne de ilegalitate in scumpirea benzinei. Premierul ii anunta insa cu jumatate de gura pe benzinari cu impozite mai mari. In realitate, Guvernul nu poate face nimic pentru a stopa scumpirile. Potrivit unei analiza, aproape jumatate din pretul unui litru de benzina este reprezentat de taxe si accize.
12-01-2011 ANTENA1 Ştiri 13:00 Autoritatile spun ca nu pot opri scumpirile carburantilor. Premierul cere anchete peste anchete, desi rezultatul verificarilor nu poate influenta costul acestora. Tot autoritatile sunt cele care ne anunta ca scumpirile nu se opresc aici. Consiliul Concurentei spune ca nu sunt semne de ilegalitate in scumpirea benzinei. Premierul ii anunta insa cu jumatate de gura pe benzinari cu impozite mai mari. In realitate, Guvernul nu poate face nimic pentru a stopa scumpirile. Potrivit unei analiza, aproape jumatate din pretul unui litru de benzina este reprezentat de taxe si accize.
12-01-2011 ANTENA1 Ştiri 16:00 Autoritatile spun ca nu pot opri scumpirile carburantilor. Premierul cere anchete peste anchete, desi rezultatul verificarilor nu poate influenta costul acestora. Tot autoritatile sunt cele care ne anunta ca scumpirile nu se opresc aici. Consiliul Concurentei spune ca nu sunt semne de ilegalitate in scumpirea benzinei. Premierul ii anunta insa cu jumatate de gura pe benzinari cu impozite mai mari. In realitate, Guvernul nu poate face nimic pentru a stopa scumpirile. Potrivit unei analiza, aproape jumatate din pretul unui litru de benzina este reprezentat de taxe si accize.
12-01-2011 TVR 1 Ştiri 07:00 Razboiul declansat de pretul la benzina ii afecteaza si pe transportatori. Acestia ii cer statului sa le dea inapoi acciza la carburanti, dupa ce pretul combustibililor a crescut cu peste 30% intr-un singur an. Guvernul le-a cerut institutiilor abilitate sa verifice situatia de pe piata carburantilor. In urma cu sase ani Consiliul Concurentei a inceput o ancheta care nu s-a incheiat inca. (UNTRR, Petrom)
12-01-2011 TVR 1 Ştiri 08:00 Razboiul declansat de pretul la benzina ii afecteaza si pe transportatori. Acestia ii cer statului sa le dea inapoi acciza la carburanti, dupa ce pretul combustibililor a crescut cu peste 30% intr-un singur an. Guvernul le-a cerut institutiilor abilitate sa verifice situatia de pe piata carburantilor. In urma cu sase ani Consiliul Concurentei a inceput o ancheta care nu s-a incheiat inca. (UNTRR, Petrom)
11-01-2011 ANTENA3 Ştiri 00:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 ANTENA3 Ştiri 11:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 ANTENA3 Ştiri 12:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 ANTENA3 Ştiri 13:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 ANTENA3 Ştiri 13:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 ANTENA3 Ştiri 14:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 ANTENA3 Ştiri 14:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 ANTENA3 Ştiri 16:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 NATIONAL TV Ştiri 18:30 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 PRIMA TV Ştiri 18:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 REALITATEA TV Ştiri 10:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 REALITATEA TV Ştiri 11:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 REALITATEA TV Ştiri 14:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol. Transportatorii avertizeaza ca mai mult de jumatate din pretul pe care il platim pentru carburanti reprezinta, de fapt, taxe si accize care nu se regasesc in calitatea drumurilor.
11-01-2011 REALITATEA TV Ştiri 18:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 TVR2 Ştiri 22:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 TVR 1 Ştiri 14:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 TVR 1 Ştiri 18:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 TVR 1 Ştiri 20:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
11-01-2011 TVR 1 Ştiri 20:00 UNTRR solicita stoparea cresterii necontrolate a pretului carburantilor. Daca nu se ajunge la un dialog social, transportatorii iau in calcul si un protest de amploare. In tara, soferii suparati boicoteaza deja benzinariile. Anul trecut, pretul carburantilor a crescut cu aproape 30%, in conditiile in care in Romania sunt resurse de petrol.
05-01-2011 PRO TV Ştiri 07:00 Benzina sub 5 lei a devenit o raritate in Romania, iar majoritatea sortimentelor Premium se apropie de pragul de 6 lei pentru un litru. Este cea mai grea veste la inceput de an pentru soferii care platesc pentru motorina mai mult decat occidentalii. Doar anul trecut, in Romania, carburantii s-au scumpit cu aproape 30 de procente, tara noastra fiind pe locul doi la scumpiri din Europa, dupa Grecia.
04-01-2011 ANTENA3 Ştiri 18:00 Transportatorii ameninta cu proteste in urma scumpirii repetate a carburantilor si spun ca nu toate majorarile sunt justificate. Transportatorii din Romania cer Guvernului sa intervina pentru stoparea majorarii preturilor la carburanti. Anul trecut, pretul acestora a crescut cu aproximativ 30%. Guvernul trebuie sa regandeasca aplicarea taxelor pe carburanti pentru a asigura stabilitatea preturilor si pentru a preveni fluctuatiile pietei.
04-01-2011 PRO TV Ştiri 19:00 Transportatorii ameninta cu proteste in urma scumpirii repetate a carburantilor si spun ca nu toate majorarile sunt justificate. Transportatorii din Romania cer Guvernului sa intervina pentru stoparea majorarii preturilor la carburanti. Anul trecut, pretul acestora a crescut cu aproximativ 30%. Guvernul trebuie sa regandeasca aplicarea taxelor pe carburanti pentru a asigura stabilitatea preturilor si pentru a preveni fluctuatiile pietei.
04-01-2011 TVR2 Ştiri 12:00 Transportatorii ameninta cu proteste in urma scumpirii repetate a carburantilor si spun ca nu toate majorarile sunt justificate. Transportatorii din Romania cer Guvernului sa intervina pentru stoparea majorarii preturilor la carburanti. Anul trecut, pretul acestora a crescut cu aproximativ 30%. Guvernul trebuie sa regandeasca aplicarea taxelor pe carburanti pentru a asigura stabilitatea preturilor si pentru a preveni fluctuatiile pietei. (UNTR, FORT)
04-01-2011 TVR 1 Ştiri 07:00 Transportatorii ameninta cu proteste in urma scumpirii repetate a carburantilor si spun ca nu toate majorarile sunt justificate. Transportatorii din Romania cer Guvernului sa intervina pentru stoparea majorarii preturilor la carburanti. Anul trecut, pretul acestora a crescut cu aproximativ 30%. Guvernul trebuie sa regandeasca aplicarea taxelor pe carburanti pentru a asigura stabilitatea preturilor si pentru a preveni fluctuatiile pietei. (UNTR, FORT)
04-01-2011 TVR 1 Ştiri 08:00 Transportatorii ameninta cu proteste in urma scumpirii repetate a carburantilor si spun ca nu toate majorarile sunt justificate. Transportatorii din Romania cer Guvernului sa intervina pentru stoparea majorarii preturilor la carburanti. Anul trecut, pretul acestora a crescut cu aproximativ 30%. Guvernul trebuie sa regandeasca aplicarea taxelor pe carburanti pentru a asigura stabilitatea preturilor si pentru a preveni fluctuatiile pietei. (UNTR, FORT
03-01-2011 TVR2 Ştiri 22:00 Transportatorii rutieri din romania cer Guvernului sa intervina pentru stoparea majorarii preturilor la carburanti. Anul trecut, pretul acestora a crescut cu aproximativ 30%. Guvernul trebuie sa regandeasca aplicarea taxelor pe carburanti pentru a asigura stabilitatea preturilor si pentru a preveni fluctuatiile pietei.
03-01-2011 TVR 1 Ştiri 20:00 Transportatorii rutieri din romania cer Guvernului sa intervina pentru stoparea majorarii preturilor la carburanti. Anul trecut, pretul acestora a crescut cu aproximativ 30%. Guvernul trebuie sa regandeasca aplicarea taxelor pe carburanti pentru a asigura stabilitatea preturilor si pentru a preveni fluctuatiile pietei.




Ultima modificare a paginii: 19.01.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii