UNTRR


Ştiaţi că lipsa licenţei de transport / comunitară se sancţionează cu amendă între 9.000 lei şi 12.000 lei?

  • Efectuarea transporturilor rutiere fără să deţineţi licenţă de transporţ licenţă comunitară sau certificat de transport în cont propriu se sancţionează cu amendă de la 9.000 lei la 12.000 lei?
  • Efectuarea transporturilor rutiere având licenţa de transporţ licenţa comunitară sau certificatul de transport în cont propriu retrasă, suspendată, expirată ori declarată pierdută se sancţionează cu amendă de la 9.000 lei la 12.000 lei?
  • Efectuarea transporturilor rutiere fără să deţineţi copia conformă a licenţei de transporţ copia conformă a licenţei comunitare sau copia conformă a certificatului de transport în cont propriu, după caz se sancţionează cu amendă de la 9.000 lei la 12.000 lei?
  • Efectuarea transporturilor rutiere având o copie conformă a licenţei de transporţ o copie conformă a licenţei comunitare ori a unei copii conforme a certificatului de transport în cont propriu retrase, suspendate, expirate, declarate pierdute sau necorespunzătoare tipului de transport efectuat ori care nu a fost eliberată pentru un vehicul deţinut de operatorul de transport rutier/întreprinderea de transport rutier în cont propriu, după caz se sancţionează cu amendă de la 9.000 lei la 12.000 lei?

Cadrul legislativ pentru organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane pe teritoriul României:

Cadrul legislativ pentru aplicarea sancţiunilor:

Pentru mai multe informaţii accesaţi secţiunea: Legea transporturilor şi legislaţia aferentă

Ultima modificare a paginii: 25.02.2022

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii