UNTRR


Iran: obligativitatea depunerii pre-declarațiilor electronice TIR-EPD începând din 23 octombrie 2015

Iran: obligativitatea depunerii pre-declarațiilor electronice TIR-EPD

Asociația ICCIMA din Iran ne-a informat cã Administrația Vamalã a Republicii Islamice Iran reitereazã cerința obligatorie de depunere a informațiilor electronice prin intermediul aplicației gratuite TIR-EPD pentru toate operațiunile de transport care sunt sub acoperirea carnetelor TIR, înainte de a intra pe teritoriul Iranului. De asemenea, Administrația Vamalã iranianã informeazã cã începând cu 23 octombrie 2015, operatorii de transport care nu vor depune pre-declarațiile înainte de a intra pe teritoriul iranian, vor fi obligați sã le depunã prin mijloace electronice (aplicația TIR-EPD) la PTF iraniene.
În cazul în care un operator de transport nu va depune pre-declarația electronic, nu va mai fi lãsat sã își continue operațiunea de transport sub acoperirea carnetului TIR pe teritoriul Iranului.





Ultima modificare a paginii: 18.11.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii