UNTRR


01.07.2014 Sistemul TIR continuă în Rusia până la 30 noiembrie 2014

01.07.2014 Sistemul TIR continuă  în Rusia până la 30 noiembrie 2014

Serviciul Federal Vamal al Federației Ruse (RF FCS), a notificat în 30.06.2014 asociaţia garantă TIR din Federaţia Rusă - ASMAP, cu privire la extinderea acordului de garantare TIR până la data 30 noiembrie 2014.
Cu toate acestea, având în vedere acest anunț foarte târziu de la FCS RF și lipsa de detalii disponibile, este posibil să mai apară unele probleme la punctele de trecere a frontierei, în Rusia, în zilele următoare.
Această notificare a survenit după întâlnirea la nivel înalt care a avut loc în Rusia săptămâna trecută, unde oficialii de la Ministerul Transporturilor, Serviciul Federal Vamal al Federației Ruse (RF FCS) și alte autoritățile ruse competente, sub președinția prim viceprim ministrului, dl Shuvalov, au ajuns la o soluție pentru situaţia curentă a Sistemului TIR în Rusia, în special în ceea ce privește prelungirea valabilității acordului de garantare TIR ce urma să expire la 1 iulie 2014, precum și în legătură cu repunerea Sistemului TIR pe teritoriul rus, în conformitate cu cele mai recente decizii ale Curții Supreme de Arbitraj ruse din data de 26 mai 2014.

IRU va furniza informații suplimentare de îndată ce acesta vor fi  disponibile oficial și va continua să lucreze în strânsă cooperare cu administrațiile vamale și autoritățile ruse pentru a găsi o soluție potrivită pentru toate părțile.





Ultima modificare a paginii: 01.07.2014

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii