UNTRR


24.02.2020 - Detașarea lucrătorilor în Regatul Țărilor de Jos: informații actualizate privind notificarea de detașare a șoferilor

Autoritățile naționale competente din Regatul Țărilor de Jos, responsabile cu punerea în aplicare a noilor reguli privind notificarea de detașare, au făcut următoarele clarificări oficiale:

- În prezent se lucrează la găsirea unei soluții privind completarea notificării: reprezentantul pe teritoriul Olandei este, în continuare, obligatoriu, dar nu mai este necesară introducerea unei adrese în Olanda.

- După testare, noua notificare va fi publicată pe site-ul https://english.postedworkers.nl/

- Până la publicarea noului formular de notificare, transportatorii rutieri sunt sfătuiți să nu completeze și să nu transmită notificarea actuală.

De menționat că Ministerul pentru Afaceri Sociale și Ocuparea forței de muncă olandez a transmis că a introdus o perioadă de grație de 6 luni, până la 1 septembrie 2020 în care nu se vor aplica amenzi pentru necompletarea formularului de notificare (alăturat, textul din lege).

Artikel 6. Moratorium

1.Een overtreding van artikel 8, eerste, derde of zesde lid, van de Wet arbeidsvoorwaarden gedetacheerde werknemers in de Europese Unie, die is begaan voor 1 september 2020 wordt niet beboet.

Ultima modificare a paginii: 24.02.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii