UNTRR


25.08.2020, Finlanda: Guvernul înăsprește restricțiile de călătorie începând cu 24 august 2020

Guvernul înăsprește restricțiile de călătorie la frontierele interne și externe. Modificările privind traficul la frontiere sunt valabile începând cu 24 august 2020.

Călătorilor care sosesc în Finlanda dintr-o țară cu restricții de călătorie li se recomandă să stea în carantină voluntară timp de 14 zile. Călătorii care sosesc în țară vor primi instrucțiuni despre cum să procedeze. Lista țărilor este evaluată în mod regulat, iar Guvernul a declarat că restricțiile pot fi ridicate dacă numărul de noi infecții într-o țară nu a depășit 8 ​​cazuri la 100.000 de persoane în ultimele două săptămâni.

Țări europene:

Restricțiile de călătorie sunt în vigoare pentru următoarele țări:

- Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia, Franța, Luxemburg, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit.

- Din 24 august 2020: Cipru, Danemarca, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Malta, Norvegia și San Marino.

Traficul la punctele de trecere a frontierei dintre Finlanda și Suedia și între Finlanda și Norvegia va fi permis între comunitățile locale de la frontiere.

Țări non-europene:

Restricțiile de intrare din țări non-europene continuă pentru toate celelalte țări, cu excepția: China (cu condiția ca Consiliul UE să confirme reciprocitatea cu China), Georgia, Japonia (până la 23 august), Noua Zeelandă, Rwanda, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia și Uruguay.

Călătoriile de întoarcere în Finlanda, călătoriile de afaceri și alte deplasări necesare sunt permise. În plus, traficul de tranzit va fi permis pe aeroporturi.

Rețineți că nu au fost comunicate alte informații privind transportul de mărfuri (dar nici alte restricții).

Deoarece cerințele detaliate continuă să se schimbe, vă recomandăm să verificați liniile directoare specifice de pe următoarele site-uri web:

 

Institutul finlandez pentru sănătate - informații specifice COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe

Poliția de frontieră

 

Sursa: SKAL





Ultima modificare a paginii: 25.08.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii