UNTRR


02.09.2020, Ungaria: situația punctelor de trecere a frontierei începând cu 01.09.2020

Începând cu 01.09.2020 situația punctelor de trecere a frontierei în Ungaria este următoarea:

- Frontiera cu România: transportul rutier de marfă se poate efectua prin toate punctele de trecere a frontierei.  

- Frontiera cu Slovacia: punctul de trecere a frontierei Rédics – Dolga Vas este deschis doar pentru traficul internațional de marfă care are destinație în Slovacia, nu este deschis pentru tranzit; următoarele puncte de trecere a frontierei sunt închise traficului internațional de marfă și persoane: Vámosszabadi – Medvedov, Sátoraljaújhely – Slovenske Nove Mesto este închis traficului internațional de marfă.  

- Frontiera cu Austria: punctul de trecere a frontierei Rábafüzes – Heiligenkreutz este deschis doar pentru traficul internațional de marfă care are destinație în Austria, nu este deschis pentru tranzit.

- Frontiera cu Croația: punctul de trecere a frontierei Barcs – Zrinj Lukački este deschis doar pentru traficul internațional de marfă care are destinație în Croația, nu este deschis pentru tranzit; punctul de trecere a frontierei Drávaszabolcs – Donji Miholjac este închis traficului internațional de marfă și persoane.  

Sursa: MKFE 





Ultima modificare a paginii: 02.09.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii