UNTRR


BREXIT: reglementări privind autorizarea transportului rutier de animale vii în Marea Britanie după 01.01.2021

Pentru a transporta animale vii din Uniunea Europeană (UE) în Marea Britanie (GB), operatorii de transport din UE vor trebui să solicite documentația emisă de GB (autorizația transportatorului, certificatele de competență și certificatele de omologare a vehiculelor).

Cu toate acestea, nu se poate solicita o autorizație de transport GB sau o certificare de omologare a vehiculului până la 1 ianuarie 2021. Timpul standard de procesare pentru obținerea autorizațiilor (pentru toți transportatorii) este de 10 zile lucrătoare.

Dacă sunteți transportator UE și intenționați să transportați animale vii din UE în GB începând cu 1 ianuarie, trebuie să aveți documentația corespunzătoare emisă de GB.

Pentru mai multe informații despre transportul animalelor vii și documentația necesară pentru importul în GB din UE, click aici .

Click aici pentru a consulta întrebările și răspunsurile frecvente privind aceste reglementări.  





Ultima modificare a paginii: 23.12.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii