UNTRR


Atentie! Permisul de acces Kent este obligatoriu din 01.01.2021

Va reamintim ca Permisul de acces în Kent (KAP) este obligatoriu începând cu 01.01.2021 pentru a putea ieși din Regatul Unit prin Portul Dover sau Eurotunnel. Toate vehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone care efectuează operațiuni de transport rutier din Regatul Unit către statele Uniunii Europene trebuie să obțină un permis electronic – Kent Access Permit (KAP) înainte de a intra în Portul Dover sau Eurotunnel, pentru a utiliza drumurile cheie din regiunea Kent. Transportatorii obțin KAP după completarea unei declarații, iar in acest sens se recomanda folosirea serviciului disponibil in limba romana aici - "Verificare pentru un vehicul greu de transport mărfuri care este gata să treacă frontiera ".

Asociatia britanica de logistica - FTA a semnalat UNTRR faptul ca statisticile recente indică faptul că transportatorii români reprezintă o pondere semnificativă din vehiculele care nu respectă această cerință.

Atragem atenția că lipsa acestui permis conduce la sancționarea transportatorului cu amendă de 300 £ . Click aici  pentru a consulta îndrumările oficiale, disponibile în limba romana.





Ultima modificare a paginii: 04.01.2021

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii