UNTRR


Video-Comunicat de presă UNTRR, 25.01.2011

 Guvernul refuză dialogul cu transportatorii pe tema preţului carburantului
şi condamnă Petrom la profit!

În pofida solicitărilor UNTRR de la finalul anului 2010 şi începutul lui 2011, de a deschide un dialog real cu autorităţile din România, Guvernul refuză o astfel de abordare!

Punctele de vedere ale UNTRR exprimate într-un video-comunicat de presă, de către domnii Constantin ISAC - Preşedinte, Ion LIXANDRU - Vicepreşedinte şi Radu DINESCU - Secretar General:

 

 

 

Puteţi descărca cele trei declaraţii video de aici:

Materiale suplimentare pe aceeaşi temă pot fi accesate pe site old.untrr.ro la secţiunile din meniul vertical stânga Comunicare/Comunicate, Comunicare/Intervenţii, Preţul Motorinei şi la secţiunea Media din meniul orizontal.

UNTRR solicită în continuare Guvernului României să dispună toate măsurile necesare pentru:

  1. Stoparea creşterii necontrolate a preţurilor la motorină,
  2. Asigurarea funcţionării libere a pieţei carburanţilor,
  3. Asigurarea transparenţei structurii preţurilor carburanţilor,
  4. Returnarea către transportatorii rutieri a accizei aferente transporturilor rutiere comerciale.

 

 

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.





Ultima modificare a paginii: 08.02.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii