UNTRR


Informaţii UNIMAR - septembrie 2004

A apărut Buletinul Informativ Nr. 26/septembrie 2004

CUPRINS

- Menţinerea calităţii serviciilor auto                       

- Pregătirea şi atestarea capacităţii profesionale a  conducătorilor locurilor de muncă din domeniul  mentenanţei autovehiculelor 

- Parteneri de afaceri recomandaţi de U.N.I.M.A.R                      

- Aspecte privind apărarea împotriva incendiilor la atelierele  de reparaţii şi întreţinere a autovehiculelor

- Sisteme de siguranţă Sprint                                                    

- Traductori de presiune pneumatică                                    

- Evoluţia automobilului                                                        

- Ce se poate vizita în semestrul II al anului 2004                      

- A.A.I.W. 2004 - Las Vegas S.U.A

- Sistemul legislativ de protecţia muncii                                      

 

 

Săptămâna industriei de mentenanţă  a autovehiculelor 2004

 

LAS VEGAS - NEVADA - S.U.A.

 

            În prima săptămână a lunii noiembrie vor avea loc la LAS - VEGAS - NEVADA - S.U.A. manifestările organizate în cadrul A.A.I.W. 2003 "Săptămâna industriei de mentenanţă a autovehiculelor - 2004"

Această săptămână organizată în fiecare an la LAS VEGAS reprezintă cea mai mare manifestare internaţională din domeniul întreţinerii, reparării şi exploatării autovehiculelor şi constitue locul de întâlnire a industriaşilor de mentenanţă a autovehiculelor din S.U.A. şi din întreaga lume.

            Cu acest prilej vor fi organizate mai multe expoziţii internaţionale dintre care menţionăm:

            A.A.P.E.X. - expoziţia de produse din industria de mentenanţă a autovehiculelor, organizată la centrul expoziţional Sands Expo Center şi  SEMA SHOW 2004 - expoziţia de echipamente şi accesorii pentru autovehicule.

            În aceste expoziţii expozanţii vor prezenta cele mai noi realizări şi produse din industria de mentenanţă a autovehiculelor: piese de schimb, accesorii, materiale pentru întreţinere şi reparaţii, cosmetice pentru autovehicule, echipamente electronice, scule, dispozitive şi utilaje de garaj etc., etc.

            De asemenea în fiecare zi a săptămâni se vor organiza conferinţe, expuneri, mese rotunde, temele puse în discuţie fiind de mare actualitate şi prezentând un deosebit interes pentru participanţi.

x

x        x

            U.N.I.M.A.R. în calitate de membru al A.A.I.A. - Asociaţia Americană a Industriaşilor de Mentenanţă a Autovehiculelor, unul din principalii organizatori ai manifestărilor organizate cu prilejul A.A.I.W., a primit şi în acest an invitaţie din partea organizatorilor şi a Secţiei Comerciale a Ambasadei S.U.A. la Bucureşti, pentru a participa cu o delegaţie la această importantă şi interesantă manifestare internaţională.

            În ultimii ani expoziţia a fost vizitată de delegaţi ai U.N.I.M.A.R. care au apreciat utilitatea participării la această manifestare.

            Oamenii de afaceri prezenţi, manageri de societăţi comerciale care lucrează în domeniul mentenanţei autovehiculelor, au realizat un util schimb de experienţă cu potenţiali parteneri de afaceri străini, au obţinut un important volum de documentaţii de specialitate şi şi-au prezentat firmele, produsele şi serviciile realizate.

            U.N.I.M.A.R. doreşte şi în acest an să organizeze deplasarea unei delegaţii, în condiţii financiare cât mai avantajoase şi ocupându-se şi de obţinerea vizelor necesare.

            Întrucât costurile deplasării depind de numărul de participanţi şi de efecturarea rezervărilor (bilete de avion şi cazări) cu cât mai mult timp  înainte de perioada expoziţiei, este foarte important să cunoaştem din timp  numărul participanţilor.

            Dacă vor fi solicitări suplimentare privind perioada de şedere în Las Vegas sau pentru vizitarea altor puncte de atracţie din S.U.A., ele vor trebui din timp cunoscute şi vor fi satisfăcute, evident percepându-se cheltuielile suplimentare necesare.

Vă invităm să participaţi şi vă rugăm să ne contactaţi cât mai curând pentru a ne comunica opţiunile  dvs, pentru a vă furniza informaţii suplimentare şi pentru a vă înscrie din timp pe lista

 

U.N.I.M.A.R. desfăşoară activitatea de pregătire, examinare şi verificare a îndeplinirii condiţiilor legale de către conducătorii locurilor de muncă din domeniul mentenanţei autovehiculelor, în urma cărora aceştia vor primi "Certificatul de atestare a capacităţii profesionale" care face parte din documentele necesare pentru autorizarea de către R.A.R. a agenţilor economici.

-VERIFICAŢI dacă toţi conducătorii locurilor de muncă din unitatea dvs. au certificat (neexpirat!) de atestare a capacităţii profesionale!

-CONSULTAŢI materialul publicat de U.N.I.M.A.R.  referitor la pregătirea şi atestarea capacităţii profesionale a conducătorilor locurilor de muncă din domeniul mentenanţei autovehiculelor!

-NOU! Pregătirea şi atestarea capacităţii profesionale se realizează şi în centrele zonale ale RAR sau în alte localităţi din ţară

-CONTACTAŢI U.N.I.M.A.R. pentru relaţii sau informaţii suplimentare!

-INTRAŢI ÎN LEGALITATE.

 





Ultima modificare a paginii: 05.10.2005

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii