UNTRR


Germania găzduiește două evenimente importante în transporturi: Transport Logistic (Munchen, 9-12 mai 2017) și ITF - Guvernanța transportului (Leipzig, 31 mai - 2 iunie 2017)

În perioada 9 – 12 mai 2017 va avea loc la Messe Munchen (Germania) evenimentul Transport Logistic, expoziție specializată în logistică, telematică și sisteme de transport.

Transport Logistic asigură expozanților și vizitatorilor oportunități de a-și prezenta serviciile, respectiv de a beneficia de avantajele unor oferte speciale în acest domeniu de un larg interes. Oferta expusă la târg este structurată pe următoarele domenii: sisteme și servicii pentru transportul de mărfuri (rutier, aerian, feroviar, maritim, fluvial), mijloace de transport, logistică telematică și comerț electronic, transport intern și fluxuri de materiale.

Prețul biletului pentru o zi este de 24 euro, iar pentru 4 zile 38 de euro (prețuri valabile pentru înregistrarea și plata prin internet). În cadrul târgului biletul pentru o zi este de 29 euro, iar pentru 4 zile 43 de euro.


Totodată, în perioada 31 mai – 2 iunie 2017, va avea loc la Leipzig (Germania) summitul International Transport Forum (ITF) – Guvernanța transportului.

Evenimentul va aduce împreună miniștrii de transport din toată lumea, directori de companii, conducători ai organizațiilor internaționale, lideri din societatea civilă, academică și media.

Ediția din 2017 va aduce laolaltă peste 1000 de participanți din peste 70 de țări și va examina tendințele modelării guvernanței în transporturi și va identifica cele mai presante provocări ale industriei. Summitul va fi orientat pe infrastructură, conectivitate globală, reglementări privind inovația, accesul urban și mobilitatea.

Până pe 21 aprilie 2017 taxa pentru participarea la summitul ITF este de 580 euro/persoană, iar după această dată prețul este de 755 euro/persoană. La locul evenimentului taxa este de 975 euro. 





Ultima modificare a paginii: 12.04.2017

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii