UNTRR


Misiune economica la Chisinau 2006

Stimate domnule presedinte/director general

Camera de Comert si Industrie a Romaniei are deosebita placere sa va invite sa participati la misiunea economica pe care o organizam la Chisinau/Republica Moldova, in perioada  29 ianuarie-3 februarie 2006.

Aceasta actiune este organizata in urma  convorbirilor purtate de conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei cu dl. Vasile Tarlev – primul ministru al Republicii Moldova, cu ocazia vizitei oficiale efectuate in Romania in luna noiembrie 2005, ocazie cu care a fost stabilit un program concret de actiuni, care sa duca la dezvoltarea relatiilor  economice bilaterale.

Precizam ca programul de intalniri cu parteneri din Republica Moldova va fi asigurat  de catre CCI a Republicii Moldova si ca in aceasta perioada se va desfasura expozitia generala “FABRICAT IN MOLDOVA”, programul de lucru al delegatiei incluzand si vizitarea acestei amnifestari expozitionale.

In cazul in care aceasta actiune prezinta interes pentru dumneavoastra va rugam sa aveti amabilitatea de a ne transmite o confirmare de principiu a participarii dumneavoastra, pana la data de 5.01.2006, urmand ca dupa primirea acesteia sa va transmitem formularul de inscriere si costul deplasarii.

Va rugam sa transmiteti confirmarea participarii la doamna Tatiana Tihon – manager de zona, e-mail: tatiana.tihon@ccir.ro, fax: 021 319 01 01.





Ultima modificare a paginii: 12.01.2006

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii