UNTRR


UNTRR invită transportatorii români să participe la sondajul IRU privind criza șoferilor. Termenul de răspuns este 21 ianuarie 2019

UNTRR invită transportatorii români să participe la sondajul IRU privind criza șoferilor.

Prin acest sondaj, IRU intenționează să măsoare impactul deficitului de șoferi profesioniști din Europa asupra sectorului transportului rutier. Scăderea numărului de conducători auto este o problemă globală tot mai mare, iar abordarea problemei este o prioritate pentru UNTRR și IRU.

Acest sondaj urmărește colectarea unor date primare pentru identificarea principalelor probleme. Implicarea și contribuția dvs. sunt esențiale pentru a colecta date credibile privind impactul crizei șoferilor asupra activității firmelor de transport, care să sprijine acțiunile și strategiile viitoare ale UNTRR și IRU pentru o mai bună recrutare și retenție a conducătorilor auto în industria transportului rutier.

Sondajul IRU este disponibil în limba engleza aici. Pentru informații suplimentare și asistența în completarea sondajului on-line, contactați roxana.ilie@untrr.ro.
Participarea dvs. la acest sondaj va dura 5-6 minute.  Termenul de răspuns este 21 ianuarie 2019.

Vă mulțumim





Ultima modificare a paginii: 17.01.2019

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii