UNTRR


DIPLOMA DE ONOARE IRU 2021

Ca în fiecare an, Diploma de Onoare IRU va fi acordată celor mai buni șoferi din transporturile rutiere naționale și internaționale.

Diploma de Onoare IRU este acordată conducătorilor auto profesioniști angajați în transportul național sau internațional de pasageri sau mărfuri pe cale rutieră care au făcut onoare profesiei lor prin modul lor de conducere în condiții de siguranță, loialitatea arătată față de compania angajatoare și calității lor morale.

Această distincție - care este foarte apreciată nu numai de conducătorii auto, ci și de companiile de transport, mass-media și de autorități - recompensează cei mai merituoși șoferi ale căror performanțe servesc ca exemplu pentru tinerii conducători auto îmbunătățind în același timp siguranța rutieră și imaginea profesiei.

Diploma de Onoare IRU se acordă odată pe an, cu ocazia unei reuniuni a Adunării Generale IRU, conducătorilor auto nominalizați de către asociațiile membre IRU. Aceasta este acordată o singură dată numai șoferilor nominalizați, și anume prima dată când sunt îndeplinite criteriile mai sus menționate și transmise la IRU.

Candidaturile depuse prin intermediul asociațiilor membre IRU vor fi prezentate la IRU Secretariatul General în Geneva prin intermediul chestionarului până la 31 august în fiecare an.

Președinția executivă IRU decide cu privire la atribuirea acestei distincții. În alegerea candidaților, președinția executivă IRU va lua în considerare toate elementele de apreciere. Nu se poate face recurs împotriva deciziei sale.

Diplomele de Onoare IRU sunt remise asociațiilor membre de către Secretariatul General IRU în timpul Adunării Generale anuale IRU. Este sarcina asociațiilor membre IRU să prezinte nominalizările pentru Diplomele de Onoare IRU.

Toate diplomele și medaliile vor fi trimise de către IRU la UNTRR pentru distribuție.

Conducătorilor auto angajați în transportul rutier național sau internațional de pasageri sau de mărfuri

Regulament (rezumat)


Compania de transport trebuie să fie abonată la UNTRR.


Șoferul (care poate fi și șofer-patron) trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

- A fost activ cu regularitate și în mod continuu în profesia sa de cel puțin 20 ani spre deplina satisfacție a angajatorului său;
- A fost în serviciu în aceeași companie în ultimii cinci ani cel puțin;
- A condus minimum 1 milion kilometri în calitate de șofer profesionist în transportul rutier național sau internațional;
- Nu a cauzat, din vina sa, un accident serios în traficul rutier (cu vătămare corporală) în timpul ultimilor 20 ani;
- Nu a comis o încălcare gravă a traficului, reglementărilor vamale sau administrative în ultimii cinci ani.
- Diploma de onoare IRU este acordată numai o singură dată șoferilor nominalizați.
- Președinția Executivă IRU hotărăște atribuirea distincției. Nu se poate face recurs împotriva deciziei ei.

Termenul limită pentru transmiterea candidaturilor este
31 august 2021

După această dată, nominalizările trebuie să fie amânate până anul viitor.

Firmele care doresc să nominalizeze șoferii profesioniști sunt rugate să transmită un e-mail la adresa delia.costescu@untrr.ro

Atenție, numai membrii/abonații activi UNTRR vor fi acceptați.





Ultima modificare a paginii: 21.07.2021

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii