UNTRR


DIPLOMA DE ONOARE IRU 2018

DIPLOMA DE ONOARE IRU 2018


Ca în fiecare an, Diploma de Onoare IRU va fi acordată celor mai buni şoferi din transporturile rutiere naţionale şi internaţionale.  
Diploma de Onoare IRU este acordată conducătorilor auto profesionişti angajaţi în transportul naţional sau internaţional de pasageri sau mărfuri pe cale rutieră care au făcut onoare profesiei lor prin modul lor de conducere în condiţii de siguranţă, loialitatea arătată faţă de compania angajatoare şi calităţii lor morale.
Această distincţie - care este foarte apreciată nu numai de conducătorii auto, ci şi de companiile de transport, mass-media şi de autorităţi - recompensează cei mai merituoşi şoferi ale căror performanţe servesc ca exemplu pentru tinerii conducători auto îmbunătăţind în acelaşi timp siguranţa rutieră şi imaginea profesiei.
Diploma de Onoare IRU se acordă odată pe an, cu ocazia unei reuniuni a Adunării Generale IRU, conducătorilor auto nominalizaţi de către asociaţiile membre IRU. Aceasta este acordată o singură dată numai şoferilor nominalizaţi, şi anume prima dată când sunt îndeplinite criteriile mai sus menţionate şi transmise la IRU.
Candidaturile depuse prin intermediul asociaţiilor membre IRU vor fi prezentate la IRU Secretariatul General în Geneva prin intermediul chestionarului până la 31 august în fiecare an.
Preşedinţia executivă IRU decide cu privire la atribuirea acestei distincţii. În alegerea candidaţilor, preşedinţia executivă IRU va lua în considerare toate elementele de apreciere. Nu se poate face recurs împotriva deciziei sale.  
Diplomele de Onoare IRU sunt remise asociaţiilor membre de către Secretariatul General IRU în timpul Adunării Generale anuale IRU. Este sarcina asociaţiilor membre IRU să prezinte nominalizările pentru Diplomele de Onoare IRU.  
Toate diplomele şi medaliile vor fi trimise de către IRU la UNTRR pentru distribuţie.

Conducătorilor auto angajaţi în transportul rutier naţional sau internaţional de pasageri sau de mărfuri

Regulament (rezumat)

Compania de transport trebuie să fie membră UNTRR.

Şoferul (care poate fi şi şofer-patron) trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

A fost activ cu regularitate şi în mod continuu în profesia sa de cel puţin 20 ani spre deplina satisfacţie a angajatorului său;
A fost în serviciu în aceeaşi companie în ultimii cinci ani cel puţin;
A condus minimum 1 milion kilometri în calitate de şofer profesionist în transportul rutier naţional sau internaţional;
Nu a cauzat, din vina sa, un accident serios în traficul rutier (cu vătămare corporală) în timpul ultimilor 20 ani;
Nu a comis o încălcare gravă a traficului, reglementărilor vamale sau administrative în ultimii cinci ani.

Diploma de onoare IRU este acordată numai o singură dată şoferilor nominalizaţi.

Preşedinţia Executivă IRU hotărăşte atribuirea distincţiei. Nu se poate face recurs împotriva deciziei ei.


Termenul limită pentru transmiterea candidaturilor este
31 august 2018

După această dată, nominalizările trebuie să fie amânate până anul viitor.
Ca şi în anul 2017, candidaturile vor fi transmise la IRU prin intermediul unui chestionar electronic (iForm).
Firmele care doresc să nominalizeze şoferii profesionişti, pe care îi consideră demni de a fi recompensaţi cu Diploma de onoare IRU, sunt rugate să completeze chestionarele online, conform categoriei de transport corespunzătoare.

Atenţie numai membrii  activi UNTRR  vor fi acceptaţi. Pentru a vă putea transmite candidaturile accesați

https://www.iru.org/apps/iforms-app?form_id=2766&lng=ro&src=html





Ultima modificare a paginii: 21.08.2018

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii