UNTRR


Căutăm candidaţi pentru premiile Smart Move IRU 2015

UNTRR şi IRU caută candidaţi pentru premiile Smart Move 2015, care să demonstreze inovaţie şi excelenţă în afaceri/cele mai bune practici şi politici de promovare a mobilităţii durabile cu autobuze şi autocare.

Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere (IRU) Geneva - a lansat anul acesta apelul pentru candidaţi din mediul public şi privat la Trofeul Oraşului IRU 2015, Premiul IRU de Excelenta Autobuze 2015 şi Premiul IRU pentru Inovare in Turismul cu Autocare 2015 - pentru a premia cele mai bune practici de afaceri private sau politici publice care sprijină mobilitatea durabila cu autobuze şi autocare, in cadrul campaniei globale Smart Move.

Premiul IRU de Excelenţă pentru Autobuze 2015

Premiul IRU de Excelenţă pentru Autobuze 2015 promovează proiecte inovative de înaltă calitate şi eficiente ca şi costuri ale companiilor de transport publice/private cu autobuze/autocare, care permit o mai mare utilizare a transportului regulat urban sau inter-urban cu autobuze şi autocare. Criteriile de selecţie se focalizează pe calitatea serviciului; crearea de noi linii/servicii inovative; sisteme de ticketing integrate; implementarea de scheme de calitate, siguranţa şi/sau securitate; şi programe dedicate clienţilor, inclusiv celor cu dizabilităţi şi mobilitate redusa.

Consultaţi Regulamentul IRU pentru Premiul de Excelenţă Autobuze 2015

Trofeul Oraşului IRU 2015

Trofeul Oraşului se acordă ca o recunoaştere acelor autorităţi municipale care implementează politici proactive pentru turismul durabil cu autocarul, precum strategii coerente integrând turismul de înaltă calitate cu alte interese; instrucţiuni în limbi străine pentru şoferii de autocare, ca şi facilitaţi de calitate pentru şoferi şi pasageri; canale de comunicare eficiente pentru obţinerea înţelegerii şi sprijinului rezidenţilor.

Consultaţi Regulamentul IRU pentru Premiul "Trofeul Oraşului IRU 2015"

Premiul de Inovare în Turismul cu Autocarul 2015

Premiul de Inovare în Turismul cu Autocarul se acordă ca recunoaştere oricărei companii private de transport din întreaga lume, care implementează bune practici conducând la o mai mare utilizare a turismului de grup cu autocarul. Proiectele depuse trebuie sa includă iniţiative ale companiei care îmbunătăţesc imaginea şi atractivitatea serviciilor cu autocarul; campanii de informare şi marketing de succes; scheme de servicii de calitate dedicate clienţilor; sau programe ecologice şi de siguranţă rutieră.

Consultaţi Regulamentul IRU pentru Premiul de Inovare în Turismul cu Autocarul Candidaţii trebuie sa-şi depună dosarele de aplicare în limba engleză la UNTRR, prin posta (UNTRR Bucureşti, Str. Ienachiţă Văcărescu nr.60, sector 4), fax 021.337.48.53 sau pe email la roxana.ilie@untrr.ro , până cel mai târziu pe 15 iunie 2015, precizând pentru ce Premiu IRU doresc sa aplice.





Ultima modificare a paginii: 04.06.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii