Apel pentru candidaturi - premiile internationale Smart Move IRU 2017

Lansarea apelului pentru candidați la competițiile internaționale Smart Move IRU 2017 - termen depunere candidaturi: 15.06.2017

UNTRR anunță lansarea apelului IRU pentru candidați la competițiile internaționale Smart Move 2017, adresat companiilor românești de transport rutier care excelează în implementarea celor mai bune practici și politici de promovare a transportului durabil cu autobuze și autocare.

Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) Geneva - a lansat anul acesta apelul pentru candidați din mediul public și privat la Trofeul Orașului IRU 2017, Premiul IRU de Excelenta Autobuze 2017 și Premiul IRU pentru Inovare in Turismul cu Autocare 2017 - pentru a premia orașele și companiile de transport rutier de persoane care promovează creșterea utilizării autobuzelor și autocarelor cu respectarea valorilor Smart Move - accesibilitate, siguranță, performanța de mediu, eficiența și ușurința în utilizare.

Premiul IRU de Excelență pentru Autobuze 2017

Premiul IRU de Excelență pentru Autobuze 2017 promovează proiecte inovative de înaltă calitate și eficiente ale companiilor de transport publice/private cu autobuze/autocare, care permit o mai mare utilizare a transportului regulat urban sau inter-urban cu autobuze și autocare. Criteriile de selecție se focalizează pe calitatea serviciului; crearea de noi linii/servicii inovative; sisteme de ticketing integrate; implementarea de scheme de calitate, siguranța și/sau securitate; și programe dedicate clienților, inclusiv celor cu dizabilități și mobilitate redusă.

Consultați pe site-ul UNTRR Regulamentul IRU pentru Premiul de Excelență Autobuze 2017

Trofeul Orașului IRU 2017

Trofeul Orașului se acordă ca o recunoaștere acelor autorități municipale care implementează politici proactive pentru turismul durabil cu autocarul, precum strategii coerente integrând turismul de înaltă calitate cu alte interese; instrucțiuni în limbi străine pentru șoferii de autocare, ca și facilități de calitate pentru șoferi și pasageri; canale de comunicare eficiente pentru obținerea înțelegerii și sprijinului rezidenților.

Consultați pe site-ul UNTRR Regulamentul IRU pentru Premiul "Trofeul Orașului IRU 2017"

Premiul de Inovare în Turismul cu Autocarul 2017

Premiul de Inovare în Turismul cu Autocarul se acordă ca recunoaștere oricărei companii private de transport din întreaga lume, care implementează bune practici conducând la o mai mare utilizare a turismului de grup cu autocarul. Proiectele depuse trebuie sa includă inițiative ale companiei care îmbunătățesc imaginea și atractivitatea serviciilor cu autocarul; campanii de informare și marketing de succes; scheme de servicii de calitate dedicate clienților; sau programe ecologice și de siguranță rutieră.

Consultați pe site-ul UNTRR Regulamentul IRU pentru Premiul de Inovare în Turismul cu Autocarul

Firmele si instituțiile interesate trebuie să-și pregătească un dosar de candidatură în limba engleză și să îl depună  la UNTRR, prin poștă (UNTRR București, Str. Ienachiță Văcărescu nr. 60, sector 4), fax 021.337.48.53 sau pe email la roxana.ilie@untrr.ro, până cel mai târziu pe 15 iunie 2017, precizând pentru ce Premiu IRU doresc să aplice.

Ultima modificare a paginii: 04.04.2017