UNTRR


ITF - Forumul Internațional pentru Transporturi - verificarea disponibilității și repartizării autorizațiilor CEMT pentru fiecare țară

Click aici pentru a verifica autorizațiile CEMT valabile pentru anul în curs, distribuirea lor pentru fiecare stat membru CEMT, starea lor actuală (emise, anulate, furate sau pierdute), precum și autorizațiile restricționate pe relațiile: Austria, Grecia, Ungaria, Italia și Federația Rusă.

Pentru ca autorizația CEMT a dumneavoastră să fie valabilă, trebuie să fie raportată de MTIC către Secretariatul CEMT și publicată pe site-ul ITF PARIS - pentru verificare click aici.  (autorizații CEMT pentru anul 2020)

Conform Ghidului CEMT 2014 Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC) este obligat să raporteze următoarele informații către ITF PARIS: numărul și seria autorizațiile CEMT distribuite, starea lor curentă (distribuite, anulate, furate sau pierdute), precum și numărul și seriile CEMT-urilor liberalizate în țările cu restricții: Austria, Grecia, Italia, Rusia și Ungaria. CEMT-urile care nu sunt raportate pe site la ITF nu pot fi utilizate!

Click aici pentru a consulta site-ul ITF - secțiunea transporturi rutiere

Click aici pentru detalii privind distribuirea autorizațiilor CEMT (în anul 2020).

 

 

 

Ultima modificare a paginii: 26.10.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii