UNTRR


CEMT 2018: LISTA FINALĂ CEMT 2018, cuprinzând OPERATORII DE TRANSPORT solicitanţi CEMT 2018, numărul autorizaţiilor CEMT alocate precum şi restricţiile acordate

Lista 3 - LISTA FINALĂ CEMT 2018, cuprinzând OPERATORII DE TRANSPORT solicitanţi CEMT 2018, numărul autorizaţiilor CEMT alocate precum şi restricţiile acordate, detalii aici

Începând cu 15 decembrie 2017, operatorii de transport pot solicita, prin aplicaţia dedicată A.A.D.R. - SIAE, personalizarea autorizaţiilor CEMT alocate. În acest scop, vor completa formularul electronic pentru personalizarea autorizaţiilor CEMT existent pe site-ul www.autorizatiiauto.ro.

Solicitanţii care doresc o anume asociere a restricţiilor alocate vor menţiona acest lucru în cererea de personalizare a autorizaţiilor CEMT, formulată la A.A.D.R. - SIAE, în conformitate cu prevederile art. 13, pct l.) din Normele CEMT 2017. Comisia CEMT recomandă solicitanţilor să verifice exactitatea adresei din baza de date AADR, în momentul solicitării de personalizare a autorizaţiilor CEMT alocate.

Ţinând seama de necesitatea redistribuirii resturilor rezultate din atribuirea matematică, pentru fiecare categorie CEMT şi restricţie, astfel încât resturile respective sa fie zero, Comisia CEMT a transferat un "liber" Rusia de la categoria "Euro VI sigur" la categoria "Euro V sigur", în conformitate cu prevederile art 9, pct (8) din Normele CEMT 2018; prin aceasta redistribuire,  restul alocării matematice a autorizaţiilor CEMT şi a liberelor este "0".

Distribuirea autorizaţiilor CEMT, pentru fiecare categorie şi a restricţiilor de Austria, Grecia, Italia şi Rusia s-a facut prin algoritm matematic, în conformitate cu prevederile art. 9, pct (2) şi (5)  din Normele CEMT 2018; alocarea "liberelor" de Ungaria s-a facut pe baza solicitărilor, în conformitate cu prevederile art. 9, pct (5) lit b. din Normele CEMT 2018. Alocarea, prin procedură electronică, a autorizaţiilor CEMT a ţinut seama şi de numărul autorizaţiilor CEMT cedate de solicitant în cursul anului 2017, în conformitate cu art. 18, (2) din Normele CEMT 2017.

Contestaţiile la Lista respectivă se pot depune în perioda 15 - 18 decembrie 2018; contestaţiile luate în considerare în aceasta periodă se referă, exclusiv, la eventuale erori în alocarea electronică a autorizaţiilor CEMT sau a restricţiilor, în conformitate cu art. 13, pct. "J" din Normele CEMT 2018.

Ţinând seama de repartizarea / alocarea, prin algoritm matematic, a autorizaţiilor CEMT şi etapelor preliminare alocării, în care solicitanţii au putut verifica introducerea corectă, în sistemul de alocare CEMT 2018, a solicitărilor, contestaţiile la repartiţia finală, referitoare la numărul autorizaţiilor CEMT sau a restricţiilor alocate se soluţionează în cf cu art 13, lit k)"ii" din Normele CEMT 2018; prima şedinţă a Comisiei CEMT 2018 pentru soluţionarea contestaţiilor se va desfăşura în data de 09.02.2018; în şedinţa respectivă se vor discuta şi cererile de suplimentare de autorizaţii CEMT sau de "libere"; contestaţiile la alocarea CEMT 2018 precum şi cererile de suplimentare sau cererile noi CEMT 2018 se pot depune la Registratura MT începând cu 16 decembrie 2017.

 

Ultima modificare a paginii: 14.12.2017

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii