UNTRR


20-21.10.2015 Întâlnire BSEC la București: prima întâlnire la care nu s-a adoptat o declarație comună, din cauza anumitor puncte de vedere diferite între anumiți participanți. În schimb, s-a emis o declarație a Președinției

În perioada 20-21 Octombrie are loc la București Reuniunea miniștrilor transporturilor din statele membre ale Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (BSEC).

Cu această ocazie, miniștrii transporturilor, observatori BSEC și reprezentanți ai unor organizații internaționale cu renume în domeniul transporturilor au avut ocazia să discute aspecte de interes comun, precum și stadiul și perspectivele de dezvoltare din sectorul transporturilor în regiunea Mării Negre.

În schimb, a fost prima întâlnire la care nu s-a adoptat o declarație comună, din cauza anumitor puncte de vedere diferite între anumiți participanți, dar s-a emis o declarație a Președinției (click aici pentru download declaratie, format .pdf)

Statele membre ale BSEC sunt Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Romania, Federatia Rusa, Serbia, Turcia și Ucraina.

Ultima modificare a paginii: 16.12.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii