UNTRR


Pachetul mobilitate 1 - regulile privind timpii de conducere și de odihnă - procedura preconizată și amendamentele depuse pentru votul în plen de săptămâna viitoare - miercuri, 27 martie 2019

Pe site-ul Parlamentului European, la secțiunea dedicată sesiunii plenare de săptămâna viitoare, au fost publicate amendamentele depuse de Eurodeputați, care sunt programate pentru miercuri 27 Martie 2019 spre a fi prezentate spre dezbatere (dimineața) și votate (la prânz).

Numai amendamentele depuse pe 21.03.2019 vor fi supuse votului - în cazul regulilor privind timpii de conducere și de odihnă- acestea sunt amendamentele începând cu numărul 119 (amendamentele din iunie 2018 nu vor fi votate, chiar dacă acestea sunt încă pe site-ul web)

În timp ce așteptăm ca toate amendamentele depuse să fie publicate pe web (lipsesc încă amendamentele 162 - 223), se poate observa că deja amendamentele EMPL (119-145), care sunt destul de departe de poziția industriei, au fost depuse primele.

Listele de vot sunt așteptate să fie disponibile numai luni seara.

Referitor la procedură, vă informăm că înainte de dezbaterea și votul în plen programate pentru miercuri 27.03.2019, un grup de 38+ Eurodeputați a propus plenului Parlamentului European să excludă de pe agendă cele 3 dosare ale Pachetului Mobilitate 1 (raportori Ertug, Kyllönen, van de Camp), fiind necesară majoritatea simplă pentru a reuși acest demers. Plenul Parlamentului European va vota mai întâi această propunere luni, 25 martie, la ora 17:00.





Ultima modificare a paginii: 23.03.2019

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii